Till toppen

Trivselhus C:024

 
Nääämen! Ser ni något spännande här? Jag är numera en av Trivselhus senaste inspirationsbloggare! Ska bli superkul att förhoppningsvis kunna inspirera andra till att inte bara bygga nytt utan även att sätta sin egna personliga prägel på det. Vi tittade runt överallt men kände att vi aldrig hittade det perfekta huset. Men så dök Trivselhus C:024 upp som var så nära man kunde komma. Jag kastade in ritningarna i Photoshop och började ändra om och fixa till så att rummen blev precis så som vi ville ha det. Det är svårt att få det exakt som man vill ha det då man måste tänka på bärande väggar osv men så när som! Dessutom fick vi hjälp av deras arkitekt att piffa till allt mot slutet så vi är supernöjda.
 
Så är det några nya läsare som kommit in hit via Trivselhus så hoppas jag att ni ställer många frågor på vägen i hopp om att jag kan hjälpa och inspirera er i ert husval och husbygge.
2 kommentarer

Kommentarer

Hej! Är nyfiken på hur ni ändrade om planlösningen! Hur kommer det se ut på både under och övervåningen :)

Svar: Hejsan Lina! Ja men det kan jag visa upp någon dag! :D
Pernilla

Hej!
Undrar lite om det har kostat mkt att ändra och lägga till i planlösningen?

Svar: Hej Nina! Jag vet inte riktigt vad alla tillägg har kostat då vi redan innan vi fick originalpriset sa en massa saker som vi ville ändra. Så de första ändringarna var redan med i första priset vi fick. Men jag skulle gissa på ca 600 000 kr kanske, jämfört med om man köper det exakt som det är och inte ändrar något. Då har vi valt ett dyrare golv, bänkskiva i köket i sten stället för laminat, gjort huset större, större trädäck, bytt ut vitvaror till bättre varianter, inbyggd takfläkt, fler kommoder i tvättstugan, lagt till en braskamin osv. Så det är en hel del vi har ändrat.
Pernilla